Överraskningar inför valet och i media

Överraskningar inför valet och i media. Igår kom den största överraskningen inför valet och det var misstanken om penningtvätt av Arbetarpartiets toppkandidat. Jag trodde Hägglund skulle ha full koll över sina medlemmar. Jag blev även överraskad över hur VK speglade detta när man inte ens namngav personen i fråga med så grova anklagelser när hon dessutom erkände det hon misstänks för. Så gick det inte för mig där jag blev anmäld för hets mot folkgrupp och där hängdes jag ut med hull och hår men åklagaren konstatera att jag inte gjort något brottsligt när jag kommenterade Igor Jonssons blogg. De bad inte ens om ursäkt.

En annan sak som hänt under denna valrörelse tog jag upp i går och det är alla debatter som olika media anordnar. Alla som frågar är från Stockholm och då har man hur det är där i huvudet.

Har i Umeå tycket jag det har varit lite lugnare än vanligt. Mycket folk i valstugorna även om jag själv inte haft orken att knacka dörr efter att jag blev så dålig av en diabetesmedicin jag fick. Nu är jag sakta men säkert tillbaks men kunde inte knacka dörr som är så roligt men rapporterna jag får hörs mycket lovande. Jag är mycket förvånad över att SD har så stora framgångar när de ska slakta både välfärden och tryggheten. Det är bara att titta på hur budgeten ser ut. Små kommuner kommer att gå i graven med deras förslag om statsbidragen.

Det är i övrigt bara moderaterna som utsatt Umeå för en riktig nedskräpning med deras affischering där man satt upp en massa valaffischer där de inte har tillstånd. De har nu visat att deras ord om kampen mot nedskräpning är en ren och skär lögn.

Ikväll kommer vi att synas ute på Umåkers travbana där det är många fina lopp och V64. Bra hästar och bra kuskar så ta en tripp ut till Umåker är ett bra nöjestips och med lite tur kan du vinna en slant. Några Umehästar tror jag har bra chans.

Ta en Socialdemokratisk valsedel där Janet Ågren står överst och sätt ett kryss på jag Lennart Holmlund som har nummer 18 på valsedeln. Då har du en person som har ett hjärta hos travet och även idrotten. Under mina 20 år har vi byggt många arenor och jag gläds när jag ser att ett fotbollstält. kommer. Tyvärr finns inga elitlag längre varken på herr eller damsidan.