Kryssa LENNART HOLMLUND i kommunvalet i Umeå

Kryssa LENNART HOLMLUND i kommunvalet i Umeå. Jag har ställt upp för att vara med och påverka politiken i Umeå. Men som valsedeln utformades kommer jag inte in. Däremot har du möjlighet att sätta ett kryss på nr 18 på den valsedel som toppas av Janet Ågren. Jag tycker det finns för få ledamöter av den äldre generation på våra listor i Umeå. Jag har också stor erfarenhet och ett mycket stort kontaktnät. Det är viktigt att äldre får sin del av inflytandet i beslutande församlingar. Ni som tycker jag gjort ett bra jobb och format en fin kommun har då möjligheten genom att sätt ett kryss för mitt namn som står på 18,e plats. Har du redan röstat och glömt att kryssa mig kan du gå till vallokalen och ändra dig.

Ni som läser bloggarna ser att arbetarpartiets Jan Hägglund inte kan må riktigt bra och är rädda för att de inte kommer in i kommunfullmäktige då rösterna inte räcker till för detta. De uteslöts en gång i tiden då de tillhörde den revolutionära sekten Offensiv som drev en politik med Trotskij som förebild och han stod för en gren av den en kommunistiska delen som företräder att man ska makten genom en väpnad revolution. Visserligen har de gått ur eller kastas ut ur offensiv men ränderna verkar ändå inte ha gått ur.

De gick en gång i tiden ut med en Socialdemokratisk valsedel där de hade mig och Margot Wikström där vi blev placerade överst på valsedel utan vår tillåtelse men valsedeln skulle ha registrerade namn på valsedeln. De kom in men sedan ändrades lagarna och det sättet att stjäla ett partis namn gick inte längre. De har bett om ursäkt men det går inte att rätta till. Hans angrepp på mig och påstod noll koll men det har jag inte. Det kan vara så att en röst på Arbetarpartiet kan vara en bortkastad röst om de inte kommer in i Kommunfullmäktige och därmed kan bidra till att vi får en högerregering i Umeå som sänker skatten och som måste göra ingrepp i välfärden.

Igår var vi ute på Umåker och passade att prata om vår fina politik främst på lokal nivå i kommuner och landsting. Jag kände faktisk att det var många sossar som var på travet säkert både för att hoppas på att vinna en slant men i den sköna sensommarkvällen njuta av dessa fantastiska djur som travhästarna är. Det var mycket fina tävlingar och bra prestationer. Idag fortsättet travet i V75 på Solänget i Örnsköldsvik.

Jag såg lite av slutet på debatten men som jag skrev i går tycker jag det har varit för många debatter och det ger inte mycket. Moderaterna tycks enligt undersökningarna ha vunnit alla debatter men samtidigt har förtroendet minskat och deras siffror har inte alls gått framåt sedan de kickat  Batra. Jag tycker inte Kristersson ser ut som en bra statsministerkandidat. Dessutom tillhör han den grupp inom moderaterna som kommer att slakta välfärden och kommer på alla sätt att avsätta Stefan Löfven med hjälp av Sverigedemokraterna och jag tror till och med att han skulle kunna sitta i en regering med Åkesson i SD och Kristdemokraternas Ebba Busch Thor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.