Alliansen respekterar inte valutslaget

Alliansen respekterar inte valutslaget. Så är det och det visar deras agerande. Den som respekterar det minst är moderaterna och Ulf Kristersson. Svaret är egentligen ganska enkelt. Alla allianspartier har sagt att de ska inte göra upp med Sverigedemokraterna. Då har det inget regeringsunderlag för då är de rödgröna det större blocket oavsett om V sitter i regeringen eller inte då man har sagt hur tydligt som helst att de stöttar Stefan Löfven som statsminister.

Centerpartiet och Liberalerna har sagt att de sätter sig aldrig i en regering som är beroende av Sverigedemokraterna och de säger att de kommer att rösta nej till en regering om de inte får något gehör för sitt förslag om att för att begränsa invandringen. Så där är dörren stängd. Nu är ju alliansen enligt det preliminära mandatfördelningen 2 mandat mindre. Då kommer på nytt förslaget från SD att de tycker att Moderaterna ska skippa C och L och bilda regering och det tror jag tilltalar både M och KD men då spricker alliansen. Att C och L skulle ge ett passivt stöd till detta då har man trots allt gett ett stöd till M och KD att ge ett inflytande till Sverigedemokraterna.

Jag tror att Ulf Kristersson sviker sitt löfte direkt efter valet genom att bli beroende av Sverigedemokraterna och den uppfattningen har jag haft hela tiden då många moderater vill det. Han respekterar inte valresultatet då de rödgröna är större och det visar att han respekterar inte valresultatet och i andra länder är det bara diktatorer som inte gör det och det gjorde inte heller inte nazister.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.