Storsjöskolans kök nominerad till priser

Storsjöskolans kök nominerad till priser. White guide Junior har nominerat Storsjöskolans kök i Holmsund i två kategorier, Sveriges bästa skolkök 2018  samt Årets skolkock 2018 .

Det är roligt och tacksamt att få vara med på den resa de gör på Storsjöskolan. Det är ju själva poängen med att vara enhetschef att se folk och verksamheter växa. Att de lyckas som de gör och får nationell bekräftelse gör det hela lite extra häftigt, säger Ida Milton, enhetschef Måltidsservice.
Storsjöskolan har arbetat kring White Guide i flera år vilket har gett resultat. Jonathan Nyberg,kock på

Storsjöskolans kök i Holmsund, har arbetat i köket sedan 2017 och lagar mat till ca 850 elever i Storsjöskolan och Skärgårdsskolan.
Det är en stor ära att vara nominerad. Vi är ett bra och ambitiöst gäng som är noggranna med att allt som serveras ska smaka riktigt bra. Det är jätteroligt att få ett kvitto på att det vi gör är uppskattat, säger Jonathan Nyberg.
White Guide Junior ska bidra till att höja kvaliteten på den offentliga gastronomin genom att lyfta fram och sprida goda exempel från skolmatssverige.

De personer som placerar sig högt i Årets skolkock har med stor lyhördhet, hög kompetens och god förmåga att kommunicera lyckats sätta matgästen i centrum.
Juryn har bedömt smak och näring, men också måltidsmiljö, service, pedagogiskt samarbete, engagemang från rektorn, kommunala satsningar och andra parametrar som bidrar till att höja måltidsupplevelsen för eleverna. Vinnarna presenteras i Göteborg den 18 september 2018.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.