Moderaterna kommer att krypa ihop med SD

Moderaterna kommer att krypa ihop med SD. Jag har som ni sett hela tiden trott att moderaterna vill styra med SD. Batra var inne på den linjen men hon fick gå. Det skiner också igenom hela tiden på Kristersson när han säger att vi är större än de rödgröna trots ett mandat mindre. Jag tror att moderaterna har varit inne på den linjen eftersom de har KD med på denna vagn. Centern kommer också att vika sig vad tiden lider bara för att få vara med och då lämnar man Liberalerna i sticket. Då tror man sig vara säker på att få styra en längre tid. Jag säger jag tror de gör så för höger som höger. Jag lägger här in två notiser från Omni som visar detta och i kommunerna söderut blir det nog så

”SPELET OM REGERINGSMAKTEN Drygt hälften av de 609 moderatpolitiker runt om i landet som svarat på en enkät från Expressen vill att Moderaterna ska ta makten med hjälp av SD-förhandlingar om det krävs. Enkäten skickades ut i måndags.

Liknande röster har höjts från kända M-namn som Maria Abrahamsson och tidigare partiledaren Ulf Adelsohn.
Jag hade kanske sagt att jag ville samtala med SD ändå… någon gång måste detta sluta, säger Adelsohn till tidningen och tillägger att det inte finns 18 procent fascister i riksdagen .

%Ï SPELET OM REGERINGSMAKTEN Flera tunga M-toppar i Skåne vill att partiledaren Ulf Kristersson ska söka Sverigedemokraternas stöd för en Alliansregering, skriver Sydsvenskan som pratat med 20 av Skånes tyngsta M-politiker.

Kommunalrådet i Staffanstorp, Christian Sonesson, menar att man måste släppa beröringsskräcken .
Jag tycker vi ska sätta oss ner med SD och se vad som är möjligt att komma överens om, säger Lars-Ingvar Ljungman, ordförande för M i Skåne, till tidningen.

Slut citat. Så förbered er på att snart börjar välfärdens nedrustning. Vi får då höra vad de LO medlemmar som röstat på SD kommer att säga. Det här är också en chans att Moderaterna får styra med de gamla M:arna som gått över till SD

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.