Idag kommer bloggen sent

Idag kommer bloggen sent. Och det gör den framför allt att jag inte haft tid att göra den men nu kommer den. Bättre sent än aldrig brukar man säga. Idag säger jag att det blir ingen alliansregering utan stöd av Sverige demokraterna. Det kan ju bli en M,KD regering med stöd av SD och då kommer M säkert att hitta uppgörelser med centern.

Då kommer både centern och liberalerna indirekt regera med stöd av Sverigedemokraterna. Då bli de de partier som ljugit mest för väljarna genom alla tider och till och med grövst även i världen. Jag är inte alls förvånad att det blir så men domen kommer att bli hård. Kristersson har insett att det går inte att få med S på att det blir inte någon alliansregering men han säger han fortsätter med att bilda en alliansregering. Sprickan i alliansen är större än någonsin och nu tänker Kristensson plåga C och L på att ge efter och effekten då är jag säker på då hamnar L utanför riksdagen vid nästa val

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>