Björklöven är inte så bra som vi hoppats

Björklöven är inte så bra som vi hoppats. Mycket långt ifrån det topplag som många experter tippade. Nu blev Björklöven även passerade av Almtuna och snart kämpar man i bottenträsket. Almtuna tog ledningen tidigt när man ledde med 2-0 efter drygt 11 minuter och då var matchen stängd. Sedan gjorde man inte heller några mål på de power play man hade vilket är ett måste om man ska vinna matcher.

Man vann skotten med 14-3 men inget mål, man hade 61% av puckinnehavet, men inget mål, vann fler tekningar, hade power play i 4 min mer än Almtuna, som gjorde 1 mål med en man mer och vann även matchen med 2-0. Sånt här duger inte om man har som målsättning att nå SHL. Nu har man bara 2 poäng mer än de som ligger under nedflyttningsstrecket

Vad beror detta på funderar nog fler än jag på. Men i vilket fall är man inte bättre nu än vad tabelläget visar måste vi inse. Ishockey går ut på att göra fler mål än motståndaren. Här hemma tycker inte jag att laget kunnat visa att man är ett topplag och ännu har vi bara mött MODO av topplagen och det måste till ett stort under om man ska vinna hemma mot AIK. Då måste det till ett riktigt under.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>