Björklöven möter AIK

Björklöven möter AIK. Det är en classic match. Den tiden Björklöven var ett bra lag och låg i toppen av dåvarande Elitserien. Båda lagen hade mycket bra spelare inklusive målvakterna. Det är enda gången jag längtar tillbaka till tidigare tider. Då var det en riktig njutning att besöka isladan. Jag tror inte heller att de båda lagen finns i SHL nästa säsong. När jag skrivit denna blogg färdigt blir det en promenad till A3 arena.

Annars har det varit stressigt då vi har Telenor som leverantör av TV till vår box. Det försvann för tre veckor sedan och jag är imponerad över hur de slösar med resurser. TV i boxen försvann för drygt två veckor sedan och jag ringde deras support. Första gången blev det en lång test och prövning av olika alternativ men inga signaler till boxen. Då sa supporten att det skulle överlämnas till tekniken.

På måndag fick jag meddelande om att de skulle skicka en ny box men även på den gick det inte att ladda ner kanaler. Jag envisades med att felet måste ligga på den apparat som tar in kanalerna. Supporten trodde inte på mig eftersom det var bara två som anmält fel och det visade sig senare att vi var de enda som hade boxen Telenor. Tillsist kon en som mätte signalerna och de var i stort sett obefintliga på analog och på boxen. Han ringde Umeå Energi och sa att det var fel på konvertern och de bytte ut den för en timme sedan. Jag konstaterar att vår hyresvärd Näslund gjorde rätt som tog Umeå Energi för detta för de söker felet och lagar det. Som ni förstår är jag mycket missnöjd med Telenor ett norskt bolag och jag kommer att tala med Näslund om att byta. Tilläggas att av de hyresgäster som har Telenor var vi bara två och det var alla som hade Telenor och till Telenor var vi alla som hade klagat och ert sätt att behandla oss var inte bra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.