Björklöven mot Oskarshamn kl 15:00

Björklöven mot Oskarshamn kl 15:00. Ja idag är det hemmamatch för Björklöven mot serieledarna Oskarshamn. Jag ska självklart gå dit men som ni såg i min blogg i går tror jag Björklöven har svårt eller mycket svårt att vinna. De har för små medel lyckats få ihop ett mycket bra lag. Inga förändringar gör man i laget annat än Oskar tar plats i målet. Är det här det bästa laget är risken för kval neråt stor. Därför går jag dit för att se bra ishockey.

I eftermiddag spelar även Västerbotten final i TV pucken. Jag har sett de flesta av matcherna min ska min vinna idag behövs det en topprestation. Matchen mot Göteborg börjar 13:40 så det blir svårt att hinna se hela matchen och hinna i tid till A3 Arena. Göteborg och Västerbotten är de lag som har imponerat mest så det blir spännande. Det finns duktiga Björklöv i TV pucklaget men risken är att de försvinner från Umeå om de aldrig får spela. Det finns även spelare i J20 laget som säkert inte skulle spela sämre än de som köpts hit för dyra pengar. Lägg ner juniorverlöksamheten eftersom den behövs inte då inga eller få spelare får chansen i A-laget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>