I kvälls hålls näringslivsgalan på Nolia

I kvälls hålls näringslivsgalan på Nolia. Förutom prisutdelningar är det också självklart med god mat som står programmet. Kommunen delar också ut sitt Företagspris. Jag är så glad att vi tillsammans med övriga kunde komma till skott med vad jag sa till Roland Carlsson att vi bör tillsammans ordna ett riktigt djävla kalas. Förut delade vi ut det i en lite ceremoni i Sparbankens lokaler på Ersboda tillsammans med företaget och ibland var pressen med, ibland citerade man ett pressmeddelande som skickades ut.

Nu är det som sagt många organisationer som delar ut sina priser och nu är Umeå Kommun titelpartner.
Huvudpartner är Fältcom, Deliotte, Balticgruppen, Ekström Invest, Swedbank, Umeå Universitet. Media Partner är VK media och Huvudbyrå är Heja !
Sedan finns det Galapartners och det är A3, Boporten, Diös Fastigheter, Kaffecenter, OK Västerbotten, Porsche Center i Umeå, Region Västerbotten, Upab, Vitec, Volvo Lastvagnar, Ålö AB. Till detta kommer en massa Galaföretag.

Umegalan började redan i morse på Universitet både med kultur, föredrag och några prisutdelningar. Nu är det dags för mig att byta om och ta en promenad till Nolia och delta i kalaset och minglet. Jag vet att även i år tog biljetterna slut fort till denna Umegala. Jag tror även du som inte fått plats kan följa Galan på VK. Jag är glad än en gång när vi kunde enas om att göra ett riktigt kalas i Umeå och i kväll är det förutom prisutdelningar och mat även kulturinslag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>