Kan frun vittna när mannen åtalats för…

Kan frun vittna när mannen åtalats för våldtäkt. Ja han är till och med dömd i tingsrätten till 2 år fängelse. Ni förstår att jag menar kulturprofilen och hans fru som nu ska vittna i hovrätten då tingsrättens dom överklagades av båda parter. Jag trodde inte det var möjligt att en mans fru skulle kunna vittna till hans fördel det är därför hon kallats in i hovrätten. Det kan väl inte vara så att hon var med och såg på.

Det har varit många rykten om kulturprofilen hur han agerat mot många kvinnor. Det är få män som varken åtalas eller döms för dåliga bevis. Jag har svårt att förstå hur den anklagades fru ska kunna betraktas som trovärdig utan är jävig. Vi får väl vänta och se. Det verkar ha varit en märklig kultur och i Svenska Akademin. Och detta med en våldtäkt på köpet. Alla skulle ha tvingats att avgå.

En kommentar

  1. Caanita

    Jag håller verkligen med om att kulturprofilens hustru ska ses som jävig, (hon om någon). Att hon överhuvudtaget ställer upp som karaktärsvittne när övergreppen pågått under deras pågående äktenskap förstår man inte heller. Dessutom verkar hon ju inte ska lämna akademin frivilligt trots att hon blivit uppmanad. Hur blir stämningen i akademin när icke önskvärda personer naglar sig fast?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.