Centern säger nej till Kristersson

Centern säger nej till Kristersson. Det gäller det val till statsminister som sker på onsdag morgon. Det här kommer fram i olika media. Det är skandal att inte en som tänker bli statsminister fattar att han blir beroende av SD. Det ser både Annie Lööf och Jan Björklund men inte Kristersson. Ser han och KD,s partiledare inte det är det något fel någonstans. Centern och Liberalerna kommer att rösta nej till Kristersson.

Både liberalerna och centerpartiet följer vad de sagt inför valet. Däremot bryter M och KD sina löften till väljarna vilket inte är förvånande då de mer än gärna sammanarbetar med Sverigedemokraterna då både till högern inom politiken. Högern i båda har tydligt synts i detta. Men varför ska en statsminister bli vald som endast har runt 17% av väljarnas stöd. Nu skickar moderaterna ut bland annat Carl Bildt som sprider skit främst på centerpartiet. Det är på svenska för djävligt dåligt beteende mot Centern som följer vad de sagt under hela valrörelsen vilket inte moderaterna gör. Det är fler moderater som beter sig på samma sätt och är därför lika dåligt och som dessutom ljuger och säger att de inte tar stöd av Sverigedemokraterna.

De glömmer dessutom att de har ett mandat mindre än de rödgröna. Även detta visar att man är beroende av Sverigedemokraterna. Sista men inte minst det behövs ett blockövergripande om inte regeringen ska vara beroende av SD. Fattar inte moderaterna detta och försöker lura C och L. Förut har Kristersson sagt att det är hela alliansen och dess politik som ska gälla men det går han ifrån den där partiledaren som brukar hånflina.

2 kommentarer

  1. O Lindström

    Att vara beroende av ett parti har alltid Stefan Löfven varit i fyra års tid med Vänsterpartiet som har styrt hans förehavanden, tänk på detta då Du skriver om andras beroenden ?

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Men han räknade med V i regeringsunderlaget men det har aldrig Allianspartierna djor med SD

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.