Sverigedemokraterna ser att M anpassat sig

Sverigedemokraterna ser att M anpassat sig. Det är inget media som sagt detta utan Jimmy Åkesson själv som sagt det. Det stämmer ju mycket väl med vad egentligen både Centerpartiet och Liberalerna sagt att M kommer att anpassa sig till SD. Moderaterna, Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna har på detta sätt bildat ett nytt politisk block som blir ett block med främlingsfientlighet som undan för undan kommer att slakta välfärdspolitiken och som ni vet kommer de att slakta andra delar som de kallar bidrag trots att löntagarna avsatt pengar både till sjukförsäkring och Arbetslöshetsförsäkringen. Så här skriver Omni om vad som sker

%Ï SPELET OM REGERINGSMAKTEN SD röstar ja till Ulf Kristersson (M) som statsminister eftersom de har goda skäl att anta att en M/KD-regering ger förutsättningar att få faktiskt inflytande över politiken .

 Vi får dagligen signaler från moderater och kristdemokrater att det finns stora möjligheter. Från framför allt moderater finns det en vilja att regera på vårt mandat, säger Jimmie Åkesson till Aftonbladet.

Enligt SD-ledaren visar M i sin budgetmotion att deras huvudområden är brottsbekämpning, integration och hälso- och sjukvård.
 Det är precis de frågor som är allra viktigast för oss. Det är tydligt att de anpassar sig till oss, säger han till TT.

Idag på förmiddagen kommer förhoppningsvis en majoritet säga nej till Ulf Kristersson som Sveriges statsminister och det är för han är inte lämplig. Han och hans gubbgäng som rensade bort Kindberg Batra. Hon petades för att hon uttryck att man borde närma sig SD

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.