Högern kör kampanj med hot mot Björklund

. Högern kör kampanj med hot mot Björklund. Björklund anser att han utsatts Formidabel hatkampanj” Liberalernas nej till Ulf Kristersson (M) som statsminister har retat upp en del. Partiledaren Jan Björklund säger att han aldrig upplevt något som liknar den hatkampanj han mötts av. Det tycker jag är en skandal hur folk beter sig mot en person och ett parti som i klartext sagt att de deltar inte i beslut som ger Sverigedemokraterna inflytande. Där om de partierna C och L ska lägga egna budgeter blir det fel om de lägger ner sina röster och låter M/KD budgeten gå igenom

-Liberalerna och jag själv har utsatts för en formidabel hat- och hetskampanj de senaste veckorna. Inte från den moderat partiledningen, men från den svenska högerns svans. Men ser då vilka krafter som ändå står bakom den moderata politiken och som Björklund helt rätt kalla den svenska högerns svans. Det här visar också att det gått tungt för Liberalerna när de hela tiden har tvingats ställa upp som alliansen.

Efter omröstningen kommenterade
Björklund de reaktioner han mötts av: -Det är främst i sociala medier och det är så grovt så jag väljer att inte
återge det. Men det är oerhört grovt. Ja det är fruktansvärt hur grovt man agerat och jag tycker faktiskt att Björklund borde anmäla några av de som agerat. I Face Book finns namnet med så det syns. Att göra upp med SD är att släppa fram det politiska våld som finns i vissa grupper på högerkanten

En kommentar

  1. Basic Rules

    Jan Björklund har tagit på sig offerkoftan för att rättfärdiga sitt handlande, det kan mycket väl vara högerliberaler inom L som ”hotar”, varför inte polisanmäla tilltaget om det nu finns substans för hans påståenden. L är idag ett mer eller mindre irrelevant parti utom för dess anhängare.

    Jan Björklund är beredd att offra allt liberalt inflytande i politiken för att uppnå ett mål: förhindra samtal med Sverigedemokraterna. Den strategin får nu hård intern kritik, avslöjar Dagens Industri.
    Enligt flera centrala röster inom Liberalerna har Jan Björklund och partisekreteraren Maria Arnholm aktivt försökt manövrera sig mot någon form av S-samarbete, där L i slutänden släpper fram Stefan Löfven och samarbetar med honom i någon form.
    Men detta har enligt samstämmiga uppgifter mötts av hårt internt motstånd från den egna riksdagsgruppen.
    ”Han har försökt, men får inget grepp och har fått höra att det inte kommer att accepteras. Jan har inte stöd för sin linje i riksdagsgruppen”, säger en källa i partiet till DI.

    Ett problem(av flera) med Björklund är att han vill bli ihågkommen som ”snällare” än Bengt Westerberg !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.