Förlust i går kväll mot MoDo

Förlust i går kväll mot MoDo. Den blev ett mål mindre än jag tippade och målet kom efter straffar. När jag tippade 3-5 så tänkte jag att MoDo skulle leda med 4-3 och att Löven skulle plocka ut målvakten men så blev det inte.

Björklöven började fruktansvärt illa genom att släppa in 2 mål på 3 skott och då blev det ett underläge med 2 mål redan efter drygt 6 minuter och då blir det ett jagande. Första perioden var inte bra sett ur Lövens synpunkter. I andra perioden var Löven ett helt nytt och jagade kämpade och spelade bra. Det gjorde man resten av matchen som de förde och borde faktiskt ha vunnit. Tyvärr finns det ingen riktig målskytt och så tappade Wilhelm pucken mär han la en straff och skulle sätta den i nättaket. Tyvärr har vi inte heller någon säker straffläggare. En bra match men inte poängmässigt.