En omöjlig uppgift för Löven i kväll mot Karlskoga

Ny omöjlig uppgift för Björklöven. De har undan för undan närmat sig bottenträsket. Inför säsongen var det många som trodde att Björklöven skulle vara ett topplag. Man grundade det på vilka spelare man hade i truppen, då många hade en bra CV från tidigare lag. Det är bara att konstatera att det försvar som skulle vara ett bra försvar vilket var ett grovt misstag. Det har varit en mycket svag länk i lagbygget.

Många har visat missnöje mot målvakterna men det gör inte jag. Ett dåligt försvar ger dåliga målvakter och ett bra försvar ger bra målvakter även om det är klart att de inte är lika vassa som Adam Werner. Nu har man entledigat sportchefen som har det yttersta ansvaret för laget och det var bra men vilka referenser man hade på honom vet inte jag. Jag hade inte hittat och även pratat med folk från Djurgården och ingen visste knappt vem det var. Nu ska en ny sportchef till och det har gått rykten av vem det är men inget är bekräftat. En ny sportchef måste till snarast som kan börja sätta ihop truppen för nästa år även om en del har kontrakt även för nästa säsong. Men det kanske måste bytas även någon av dessa om det nu går utan enorma kostnader.

Nu är det Karlskoga i kväll kl 17:30 och jag ska gå dit även om jag inte har någon förhoppning om seger. Det var en katastrof senast med en 6-2 förlust mot ett bottenlag så då blir det låga förhoppningar och jag tror Karlskoga vinner lätt. Nu får man skärpa till sig ordentligt så man inte hamnar i ett kval för att hålla sig kvar. Vi måste alla inse att Björklöven är ett bottenlag för tabellen ljuger alla. Vi som gillar Björklöven och alltid går på deras matcher är jättebesvikna. Jag känner mycket folk och den vanligaste frågan jag fått i över en månad är. Vad är det för fel med Björklöven och varför händer det ingenting.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>