Vad sysslar egentligen moderaterna med

Vad sysslar egentligen moderaterna med. Det har kommit fram uppgifter att alliansledarna jobbar med ett dokument för att förhindra hur man ska hindra Sverigedemokraterna för att få inflytande om de släpper fram Kristersson som statsminister. Det förvånar inte mig om Kristersson på det sättet försöker bli statsminister. Jag grundar detta på en artikel i expressen som ser ut så här inledningsvis.

Enligt Ekot arbetar alliansens partiledare på ett dokument som ska säkerställa att SD inte får något inflytande. Det är naturligtvis inte rimligt att SD släpper fram en statsminister som aktivt avser förhindra att SD-väljarna får inflytande , skriver Jimmie Åkesson (SD) på Facebook. Slut citat.

Men jag tror man blivit helknäppa om
dessa uppgifter stämmer. Det enklaste för SD blir att rösta nej till Kristersson om han visar hur han ska bilda regering och vilka som står bakom honom. Har man nu jobbat med detta för att lugna liberalerna men även centern. Det blir som Björklund sagt att de kommer att får nej till varje budget om man kommer så långt och att inte Kristersson röstas bort vid nästa omröstning till veckan.

Är det något som kommer att stärka SD så är det om sådana överenskommelser träffas och det kommer att synas i riksdagsarbetet. Utan SD stöd kan aldrig Kristersson bli statsminister. Det kommer att omedelbart leda till extraval och vore jag centerledare eller ledare gör Liberalerna skulle jag aldrig chansa på Kristersson. Jag undrar vad utbrytarna hos Liberalerna känner för detta för självklart vet några av om det förekommer sådana diskussioner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>