Flyttpackning pågår

Flyttpackning pågår. Ja då är det storrensnig i skåp och lådor som står på dagordningen. Vi har i alla fall fått ett köksbord med stolar sålt och utannonserat en bäddsoffa men den har ingen hört av sig om så om du vill köpa en ring mig. Har även rensat det gamla skrivbordet i det fans en del silvermynt som jag var och sålde.

Vi har ringt till Pmu och sagt att vi paketerar så får ni komma och frugan har i paketerat vad som vi inte ska ha kvar. Kommer de inte finns det säkert andra som hämtar grejerna. Vi tycker det är bra om de eller någon annan vill ta reda på detta och sedan få det sålt och att det går att återanvända i stället för att brännas upp. Det blir många kartonger för detta och om de säljer grejerna används pengarna till välgörande ändamål.

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>