Kristdemokratiskt dåligt beteende

Kristdemokratiskt dåligt beteende. Ja idag har vi fått se ett beteende som jag inte trodde skulle få se. När Anne Lööf presenterade att centerns partistyrelse beslutat att föreslå förtroenderådet att stötta Stefan Löfven kom deras verkliga ansikte fram. Följande ord kom från Sara Skyttedal. Det var hon som körde över decemberöverenskommelsen som fick KD att kliva ur den och därmed föll den. Så här fina ord använder ledande kristdemokrat när de inte fick som de ville

Klåpare. Bedragare. Quislingar. Vi glömmer aldrig , skriver Sara Skyttedal, kristdemokratiskt kommunalråd i Linköping, på Twitter. Tänk vilket ordval. Att kalla centern som nazist vilket Quisling blev efter att I början då de förespråkade partiet en kristenkonservativ politik. Det är ju det som KD är idag, en mörkblå höger som kan samarbeta med Sverigedemokraterna

Jag har sett att M och KD jobbade med ett system för att stänga ute Sverigedemokraterna inför den förra mandatperioden. Hon har varit ute i andra ärende även mot pressen men förlorade. Decemberöverenskommelsen kom till för att stänga ute. Nu skulle M och KD göra samma sak, trots att det i praktiken inte går. Det ska inte gå enligt min uppfattning då det är väljarnas val som ska råd. Det är det som hänt nu är att det måste till överenskommelser över blockgränserna. Det har aldrig varit någon tanke för Kristersson, det är klart.,

2 kommentarer

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Vad finns för alternativ. Extraval där SD blir ett regeringsunderlag för högern. Mp och liberalerna ur riksdagen. Då blir S ett ständigt oppositionsparti

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>