Björklöven sköt 40 skott på mål

Björklöven sköt 40 skott på mål. På alla dessa skott gjorde de ett enda mål. Leksand å sin tur sköt 18 skott och gjorde 4 mål. Det här är inte första gången vi kan läsa detta men puckinnehavet var 51-49 till Lövens fördel. Det här visar att det är ett stort fel i Björklövens spel. Det kanske beror på att de skjuter från fel läge och inte har någon eller några som skymmer målvakten. Ett stort fel som jag tycker är just att de drar till med en massa skott när målvaken har fri sikt. När målvakten ser allt tar de allt i den här serien.

En annan orsak kan vara att de är för dåliga på att skjuta och det tar för lång tid till skott. Nu såg jag inte matchen live och är glad för detta då jag aldrig tyckt om att se ett elände. Det finns även spelare som underpresenterat hela säsongen. Vi väntar och jag säger vi för vi hoppas att vi kan få en sportchef som har känsla för att bygga ett lag. Man måste ha ett lag som ska vara bland de sex bästa och man blir helvetes avundsjuk när man i flera lag fått ut så mycket mer av spelarna

2 kommentarer

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Jag är inte alls bitter utsn jag törs säga sanningen. Du är en riktig feges som är så feg att du inte ens törs tala om vad du heter. I framtiden kommer jag att omedelbart radera alla som inte törs tala om vem man är. Min blogg är inget för de som inte törs tala om vad de heter. Det är ynkedom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>