Björklöven får räkna med ny förlust

Björklöven får räkna med ny förlust. När jag skriver detta står det 1-0 till Karlskrona efter 10. Jag har gett upp hoppet helt med detta lag. Orkar inte gå se på TV. Jag föredrar travet i stället men ser att de skjut 10 skott redan men Lövens skott är inga skott utan de värmer bara upp motståndarns målvakt.

Har haft svårt med tid att blogga trots att man är ledig. Idag bar det av tidigt till Lycksele då vi som ska på partikongressen hade träff. Väglaget var bra upp i morse men hem var det snörök. Vi blev omkörda av en bil som bara gasade förbi oss och en bil som låg före oss. Han utsatte oss alla livsfara för det fanns ingen sikt alls i snöröken och borde få körkortet indraget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>