Bloggandet har varit ojämt en tid, tidsbrist

Bloggandet har varit ojämt en tid, tidsbrist. Vi har ju flyttat och det är långt i från packat upp. Det var en djäkla hög som vi inte rymmer i lägenheten då den är betydligt mindre än den förra. Vi har sålt grejer och det vi av resten tror någon skulle vilja köpa har vi kört på PMU på Östteg. Resten har hamnat på återvinningsgården. Nu ska jag lägga ut en notis som gett mig rätt på vad jag skrivit tidigare och även vad centern och liberalerna sagt tidigare att det kostar om Kristersson ville ha stöttning av SD. Så vad Kristersson sagt att han inte skulle förhandla/diskutera med SD var en ren och skär lögn. Artikeln är hämtad ur Omni och ser ut som följer.

%Ï ÖVERENSKOMMELSEN Sverigedemokraterna skulle inte ha gett sitt stöd gratis till en regering ledd av Ulf Kristersson. Det säger partiledaren Jimmie Åkesson i en intervju i Svenska Dagbladet.
 Det är ingen poäng att ha ett parti och bli vald om man bara ska lägga sig platt sen, säger han till tidningen.
Åkesson ger därmed Lööf och Björklund rätt eftersom de varnade för att SD skulle kräva något tillbaka om de släppte fram Kristersson. I intervjun tar han även upp det nya konservativa block som han vill bilda och säger att det är en välkommen utveckling att M och KD i många sammanhang har sökt sig närmare SD. Slut citat Omni

2 kommentarer

 1. Krister

  På vilket sätt ger detta uttalande dig rätt? För att du påstått att SD skulle krävt något i utbyte om de stöttat ett regeringsförslag?
  Det är väl knappast något revolutionerande i det? Självklart kräver alla partier något i utbyte för sitt stöd, det kan väl vem som helst räkna ut. Att det även gäller era vänner kommunisterna som nu stöttar er regeringsuppställning är ju lika klart. Den enda skillnaden där är ju att C och L inte erkänner det. Ja, inte Löfven heller, inför media. Men det skamlösa, icke protokollförda mötet mellan Löfven Sjöstedt är ju ett bevis så gott som något.
  Nej Lennart, åter kan vi konstatera att du har fel i dina påståenden. Det enda ”beviset” i Lööfs och Björklunds påstående är ju att M visar att de står för sina ord och INTE tar stöd av SD. Ett hedervärt och rakryggat parti, till skillnad från S som återigen tar stöd och krav från kommunisterna i utbyte mot makten. Skämmes….

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Men du kante vara läskunnig eftersom det jag skrev om krav kom från Jimmy Äkesson och du intr visste det är han Sverigedemokraternas ledare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>