Snart matchstart för Björklöven

Snart matchstart för Björklöven. Västervik har för det mesta förlorat i Västervik men de som tror att Löven ska vinna där. Detta har jag svårt att tro för ingenting har hänt sista tiden som säger att allt går år rätt håll. Jag tror inte det för jag vet inte vad som ska hända som får målskyttet på plats. Man skjuter för ofta och vinner skottstatistiken för man skjuter ofta och jag vet inte men jag tror att skotten mot målvakterna är minst lika många som skottstatisriken. Jag tror inte Björklöven vinner i kväll heller utan spela för att vara som bäst när kvalet för att hålla sig kvar i allsvenskan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>