Moderatpolitiker utan skam avgår

Moderatpolitiker utan skam avgår. Det var en lokalpolitiker i Östergötland som på DI,s Facebook sida skrev följande  skjut henne  om vice statsminister Isabella Lövin. Diskussionen handlade om höjd bensinskatt. Mannen ifråga försökte skylla ifrån sig genom att säga att han är mycket aktiv på sociala medier och att tonen ibland är tuff. Den kan väl inte vara så tuff att man ska skjuta en vice statsminister det visar nog på att han tänkte så även om han försöker pudla. Han har i alla fall sagt att han fick hjärnsläpp och bett om ursäkt. Frågan är hur många hjärnsläpp han fått tidigare när han använder den typen av ord när man diskuterar bensinskatten. Vi får nog aldrig veta hur man uttrycker sig i den moderata gruppen. Vi har ju sett tidigare hur moderater agerat när det gäller att forma ett långsiktigt hållbart samhälle eftersom fordon är en stor miljöbov. Nu lämnar den här moderaten sina politiska uppdrag men vi har inte fått reda på om moderaterna uppmanat honom eller om det är han själv som fattat beslutet. Berättelsen säger inte heller om han kommer att åtalas för detta.

2 kommentarer

  1. Ulf Parde

    Det gick lite fort när han skrev. Men lugna ner dig lite i dina fördömanden! Både du och jag har kanske sagt ett förfluget ord nån gång. Sedan undrar jag om du verkligen tycker det är bra att åter införa automatiska bensinskattehöjningar utöver index. Jag trodde bättre än så om Socialdemokraterna.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Min blogg handlade om en moderat som skrev skamliga saker och som jag svarat i en senare blogg som kom före släpper jag bara in det som rör vad jag skrivit i bloggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.