Anni Lööf vill samla alliansen inför nästa val

Anni Lööf vill samla alliansen inför nästa val. Det möts inte så bra om en del från M och KD. Detta skrev man en artikel om i Omni. Den kommer här.

%Ï ÖVERENSKOMMELSEN C-ledaren Annie Lööf vill samla Alliansen till nästa val, säger hon till Aftonbladet. Nu står Moderaterna och Kristdemokraterna inför ett vägval , enligt Lööf.
 Det ligger ett tryck hos M och KD nu, om vilket vägval de ska göra framåt. Om de vill ha goda samtal med C och L, eller om de väljer en annan väg, säger hon till tidningen.
Alliansparterna har under de senaste veckorna inte pratat politik med varandra, men Lööf hoppas att samtalen ska komma igång.
Moderaternas toppnamn i EU-valet Tomas Tobé rasar mot Lööfs utspel och kallar det på gränsen till skamlöst .
Nu krävs att M inför nästa val måste acceptera att ge S veto mot borgerlig regering. Vad sägs om att stå upp för en borgerlig regering i stället?  twittrar han. Slut citat

Det är klart att M och Kd är sura. Kristersson han tål inte sanningen nämligen att de rödgröna var större än alliansen. M räknade Sd till borgligheten men det gjorde inte C och L. Valresultatet går inte att ljuga om få de rödgröna hade ett mandat med än alliansen när man inte räknade med Sd. Personligen tror jag inte att Kristersson kan bli ett samlat namn för alliansen. När man nu ser opinionsundersökningar ser man att M har det svårt med förtroendet från väljarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.