Skärpning ATG

Skärpning ATG. Det verkar vara lite dålig ordning på ATG. För det första fungerar spelappen djävligt dåligt. Jag använder många appar och ingen fungerar så dåligt som ATG. Det är svårt att komma in och det dyker upp ett felmeddelande minst hälften av gångerna. Sedan när man kommer till inloggning vill man nästan tvinga in en med bank ID men det går dåligt i alla fall med en Ipone.

I dag kostar man på reklam för dagens V75 tävlingar på Romme travbana trots att det gått tre lopp. ATG borde lägga pengar på annat än att köpa reklam av TV12 som är en TV 4 kanal. Nog måste man ha bättre koll på sina köp och det är bättre man lägger pengarna på att få till en app som fungerar och rätt att logga in på. Den delen fungerade bättre för flera år sedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>