Vilket djävla fusk med boendet av riksdagsmän

Här kan du se hur man nyttjar staten för att få så bra betalt som möjligt och jag tycker det är helt fel och följer man systemet måste det ändras. kolla hur de bor med sin mamma och får ersättning och frun och barn bor i Stockholm DN i går är det nya på listan. Samtliga borgerliga ledamöter men det kan också tänkas det dyker upp fler då man har ett ruttet system sedan forntiden.
Ta dig tid och läs detta.

om du klickar och läser denna länk så ser du hur fuskarna gjort när de fått ut pengar trots att de bott mest hos sin Fru. Det borde gälla att man ska bo där man är skriven för så är det för vanligt folk

Då här skrev text TV
109 SVT Text Lördag 04 maj 2019
INRIKES PUBLICERAD 3 MAJ

Toppolitiker skrivna hos föräldrar

Ytterligare fyra toppolitiker som är
eller varit folkbokförda med sina
föräldrar samtidigt som de har en
familj i Stockholm uppmärksammas för
sin boendesituation av Dagens Nyheter.

Det rör sig om Andreas Carlson (KD),
Robert Hannah (L), Pål Jonson (M) samt
Eskil Erlandsson (C), som lämnade
riksdagen i mars.

Fler politiker säger att de valt att
vara skrivna på sina hemorter för att
behålla sin förankring där. Enligt
folkbokföringslagen ska en ledamot
vara fortsatt skriven på sin tidigare
bostad om den fortfarande används.

4 kommentarer

 1. Ulf Parde

  Att Eskilsson var skriven på sin gård i Småland är inte ett dugg konstigt. Den kommunen får då skatteinkomsterna i st f Sthlm. Enligt Nilssons blogg var t. ex. Svantesson skriven i en kommun som hade högre skatt än Sthlm. Ytterligare någon av de fyra du här nämner hade alltid varit skriven på sin föräldragård. Varför ska alla vara skattskrivna i Sthlm? Är reglerna för ersättning fel får man väl ändra på dem.

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Men ta Svantesson som exempel gick all hennes post till bostaden i Stockholm

   • Krister

    Då, Lennart, undrar jag följande: Hur gör du med posten på somrarna då du befinner dig i Långvattnet? Att du eftersänder VK har du ju själv berättat om här i bloggen flera gånger. Och det skulle vara intressant att veta om inte posten också eftersänds? Jag menar, det är väl fullt naturligt att ha posten ställd dit där du oftast är, under en given tidsperiod, eller hur?
    Att hävda att det faktum att Svantesson skulle bluffa (en bluff som i så fall kostat henne några hundra tusen kr netto, genom högre kommunalskatt) genom att eftersända sin post till veckobostaden är ju rent löjeväckande.
    Ett tips, i all välmening. Tänk efter en gång till innan du skriver dina bloggar, jag tror att det kraftigt skulle öka trovärdigheten i dina inlägg.
    Think before you ink…

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

     Jag har aldrig fuskat med mantalsskrivningen som det handlar om inte heller med något annat och dessutom tror jag att jag är den politiker som granskats mest av media då jag ifrågasatt hur man jobbar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>