Det har hänt något med Liberalerna i Umeå

Det har hänt något med Liberalerna i Umeå. Det har skett sedan Peder Westerberg blev deras gruppledare. Med Britt-Marie Lövgren höll alla uppgörelser och det räckte bara med ett handslag. Nu är det inte så och jag ska bara ta ett exempel och det är Väven och innehållet där. När det gjordes klart att stadsbiblioteket skulle flyttas dit ingick i den överenskommelsen även det Kvinnohistoriska museet. För att vara ärlig var även moderaterna med på noterna.

Nu vill inte liberalerna ha kvar det. Det är märkligt för lokalerna byggdes för detta då det var även med när lokalprogrammet antogs. Så kan man inte hantera saker och ting och att moderaterna kunde svänga det förvånar inte mig , men att även liberalerna gjorde det hade inte jag räknat med. Tittar vi på budgeterna så har man gått hack i häl på moderaterna. Så har det nog även varit i rikspolitiken före januariöverenskommelsen och nu får vi se om alla kan följa den. I det lägger jag även Socialdemokraterna även om de brukar följa det man gjort upp om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>