Vilka bra hockeyspelare det finns

Vilka bra hockeyspelare det finns. I går vann Tre Kronor hur enkelt som helst mot Norge och gjorde nio mål och släppte in ett. Det var en riktig uppvisning och alla spelade mycket bra men jag nöjer mig med en särskild hyllning till Nylander. De var så överlägsna och drog ner lite på tempot i sista perioden. Hockey är ett skådespel när man spelade som man gjorde i går där alla får mer än godkänt.

Det är också roligt att spelarna på isen verkar ha roligt. Visst syns det att proffsen som har sitt levebröd på andra sidan Atlanten även får en bra utbildning där. Det finns många spelare där borta och visst saknar man att få se dem här hemma men nu får vi nöja oss med att titta på dem när det spelas VM. Inte undra på att standarden i de svenska ligorna inte håller samma standard med så många spelare som spelar i USA och Canada. För det är en stor skillnad på kvalitén på proffsen och spelarna som spelar här i Sverige. Det var en betydligt trevligare match mot Norge än mot Tjeckerna som hade som sin uppgift att förstöra spelet genom att snacka och spela ojust. Nu får vi njuta av VM och hoppas att de spelar lika bra som i går då blir det glädje stunder framför TVn

2 kommentarer

 1. Ulf Parde

  Ja, det är mänskligt att dra ner lite på tempot i sista perioden när man redan leder med 8-0.
  Till skillnad mot Italien när man bara ledde med 2-0 o därför var tvungna att dra upptempot.
  Sju nationer kan ta guldet; Ryssland, Tjeckien, Finland, Sverige, Schweiz, Kanada eller USA.
  Slovakien eller Lettland kan göra stormatcher men räcker inte riktigt till hela vägen.

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Visst är det så men just nu kvitterade man mot Lettland som man låg under i

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>