Centrala S-förening besök på Västerslätt

Centrala S-förening besök på Västerslätt

Centrala S-förening besök på Västerslätt. Vi var i onsdags där och knackade dörr och försökte få folk att rösta på S och vår föreningsmedlem Erik Bergkvist. Vi fick även hjälp av infrastrukturministern som var här på besök. Han började besöket hos Gamla Gardets S-förening, sedan Byggarna som hade förlagt sitt möte till Umeå, sedan lokala överläggningar och avslutade med dörrknackning på västerslätt.

Det känns faktisk roligt som sosse att träffa folk och jag känner tror jag alla igen och vi har haft givande diskussioner. Fick äran att träffa en person som hade bott i samma HSB lägenhet sedan den byggdes. Förutom Eneroth ser ni många kändisar och Hans hade gömt sig bakom honom. Dessutom finns även nuvarande kommunalrådet Janet Ågren och även fd även undertecknad och Margareta Rönngren. Liksom kommande ordf i S Studentförbund Malin Malm men hon ser knappt eftersom hon står i bakre ledet. Miljö och hälsoskydds ordf Andreas Sjögren finnas med liksom S-föreningens ordf. Jonas Bergström som står på Eneroth,s vänstra sidan. Novalie Lilja står längst till vänster om du tittar mot bilden och hon sitter i byggnadsnämnden. Irma Olofsson är också med plus några som jag inte i all hast kommer ihåg namnet på Alla var överens om att det känns bra som Socialdemokrat att möta väljarna inför EU valet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>