Tre Kronor får inte spela VM final

Tre Kronor får inte spela VM final. Orsaken är ganska enkel och det är att slår man Finland så möter man Ryssland i semifinalen. Visserligen vann man både första och sista perioden i gruppspelet och när man vann sista så var Ryssland redan vinnare. Sverige släpper in för många mål och 11 insläppta på två matcher är för många. Visserligen har man gjort flest mål av alla lag men av de som nu gått till kvartsfinal har man släppt in flest.

Jag tycker de hade tur som kunde vinna mot Österrike men mot Ryssland var man helt chanslösa. Det blir inget guld i åt Tre Kronor när man inte kommer att slå Ryssarna även om man vinner mot Finland. I matchen mot Ryssarna var försvarsspelet rena katastrofen under andra perioden med 6 insläppta mål. Det är inte godkänt. Det är synd men Sverige är inte bättre än Ryssarna och dessutom är försvarsspelet för dåligt och målvakterna är inte heller på topp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>