Ingen vett och etikett hos TV4

Ingen vett och etikett hos TV4. Det jag menar är att de avbryter en tyst minut när man inför gårdagens kvalmatch avbröt en parentation för Lennart Johansson som har varit UEFA president och verkligen gjort mycket stort för fotbollen och den spanske fd fotbollsstjärnan Jos eAntonio Reyes. Man gjorde det för att sända reklam i stället.

Jag släckte TVn och lyssnade på radion i stället. Vi som tänkte se på matchen missade då i stort sett hela parentationen för dessa betydelsefulla män inom fotbollen. Jag delar de som tycker det var utan vett och etikett att avbryta parentationen för denna förbaskade reklamen.

Här fanns en gyllne chans att hylla en av de riktigt stora fotbollsledarna som funnits i Europa och av parentation för den stora fotbollsspelaren. Självklart så var det många som blev förbannad på ett sånt agerande från TV4 och de ska skämmas men det är oklart om de fattar det. Att skylla på att man brukar ha ett reklampaus mellan presentationerna är en dålig ursäkt. Jag hoppas dessutom att de som brukar köpa reklam gör köpet direkt hos Fotbollsklubbarna. Det gör större nytta där än hos TV4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>