Fy fasen för postnord

Fy fasen för postnord. Jag kan inte säga att för de har övertaget VK,s utdelning av tidningen i samband med ordinarie postgång. Det innebär att lördagstidningen kommer på måndag. I dag måndag hade vi flyttat tidningen till landet men inte kom det någon tidning och inte heller hade det kommit någon på vår adress i stan. Det vet jag för jag var dit. Post Nords postbil hade passerat vår brevlåda men inte stannade den och lämnade någon tidning. Är det så att vi hade brevlådan på fel sida men rätt när VK skötte den men fel för postens del så är det ändå dåligt gjort att han inte första gången lämnade tidningen och talade om på vilken sida brevlådan skulle stå. VK hade inte heller talat om var brevlådan skulle stå för oss. Vi har ingen övrig post på landet för att ställa postlådan eller för oss tidningslådan på rätt sida. I vilket fall som helst vet ju den som kör ut posten var vi borde ställa brevlådan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>