Vad är sanningen om drönare i Hormuzsundet

Vad är sanningen om drönare i Hormuzsundet. Iran säger att vi har inte skjut ner någon drönare medan USA skyller på Iran. Nu skickar även USA soldater till Saudiarabien och endera för att skräna med kanske även anfalla. Det är oroligt i området sedan USA sa upp Kärnavtalet med Iran och då börjar de anrika mer. Lägger ut en artikel från Omni tidigare i veckan

%Ï KÄRNAVTALET MED IRAN Iran tillbakavisar USA:s uppgifter om att en av landets drönare skjutits ner i Hormuzsundet under torsdagskvällen, rapporterar AFP.
 Vi har ingen information om att vi skulle ha förlorat en drönare i dag, säger Irans utrikesminister Mohammad Javad Zarif.

USA:s president Donald Trump meddelade tidigare under kvällen att en iransk drönare kommit inom en kilometers avstånd från ett amerikanskt hangarfartyg och att landets flotta skjutit ner den för att skydda fartygets besättning.
Läget mellan USA och Iran är spänt efter att en amerikansk drönare skjutits ner och en brittisk oljetanker tagits i beslag i sommar. Slut citat Omni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.