Vill Donald Trump mörka sin affär med…

Vill Donald Trump mörka sin affär med porrstjärna. Det säger i alla fall FBI att han deltagit i samtal med porrstjärnan att betala henne för att vara tyst. Men vad undersöker man egentligen ? Är det förbjudet om han haft en affär med henne tidigare eller är det bara att det skulle skada hans anseende. Han har säker haft en massa olika typer av affärer då han gjort många typer av affärer för att bli så rik. Han har ju även ringt Stefan Löfven om rapparen som tillsammans med några andra undersökts om de misshandlat folk. Så här skrev Omni om affären

%Ï ANKLAGELSERNA MOT TRUMP FBI hävdar att USA:s president deltagit i samtal om att betala porrstjärnan Stormy Daniels för att hon skulle hålla tyst om sin affär med Trump, enligt internationella medier.

Dokumenten som offentliggjordes av domstol under torsdagen avslöjar hur Trump vid flera tillfällen talat om Stormy Daniels med advokaten Michael Cohen.

Jag tror att åtminstone några av dessa samtal handlade om behovet av att förhindra Clifford (Stormy Daniels riktiga namn, reds. anm.) från att gå ut offentligt , skriver en FBI-agent i dokumenten, enligt The Guardian. Trump nekar till att ha haft en relation med Stormy Daniels. Slut citat

2 kommentarer

  1. Brorson

    Det kan visserligen inte uteslutas att Trump har träffat sådana kvinnor, åtminstone tidigare i sitt liv. Men bara för att det ”inte är uteslutet” bör man inte tro på allt vad man läser. Vad skulle du själv ha sagt om någon försökt pressa pengar av dig, under hot om att ”avslöja något”, som kanske är en uppdiktad historia? Det är ju bara du själv som vet, inte de som kommer att nås av ryktesspridningen.

    Vad du uppenbarligen inte vet, är att den här formen av utpressning mot rika personer eller organisationer, som kan få sitt anseende skadat, är vanlig i USA. Det finns t.o.m. advokater som har specialiserat sig på att hjälpa utpressarna med stämningar av offren till domstol. Stämningarna dras tillbaka, när utpressarna har fått sina pengar. Utpressarna och deras hjälpande advokater riskerar inga straff, eftersom det inte går att bevisa eller motbevisa vad som påstås ha skett mellan
    utpressaren och hennes offer.

    Är du säker på att Hillary Clinton, som verkar vara din idol i amerikansk politik, inte hade blivit utsatt för liknande utpressningsförsök, om hon hade blivit president. Hennes mans, Bill Clintons, sexuella eskapader med en ung praktikant i Vita huset är ju väl kända. Och Hillary själv påstås ha umgåtts i vänsterradikala kretsar, där gruppsex förekommit. Vilket inte bevisar att hon själv har deltagit, men hade varit tillräckligt för en utpressare att utnyttja.

    Och det kan ju tänkas att Trump har dragit blickarna mot sig genom att kalla sin rival om presidentposten för ”Monicas ex-boyfriends wife”. Du har inte publicerat min kommentar till inlägget, där du beskriver Trump som ”vår” farligaste president någonsin. Menar du på fullt allvar att det aldrig har funnits någon ännu farligare?

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Detta med domstolar och skadestånd i USA finns inom alla områden och jag har svarat dig kort om farligaste presidenten där du även lagt in annat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.