Nu är det bevisat att USA är ingen rättsstat

Nu är det bevisat att USA är ingen rättsstat. Det är ingen rättsstat om politiker ska lägga sig i domstolsprosser som nu sker från Donald Trump gör när det gäller en artist. Bedömare tror att det beror enbart på röstfiske och det håller jag med till fullo, han har nyss sagt att de som kritiserar honom kan åka hem  Jag är däremot fundersam om inte amerikanska folket tycker att alla är lika inför lagen.

Är det så att det amerikanska folket tror på en tv-tittande äldre herre och det inte går att kritisera honom är det även en brist på demokratien och att en president ska döma vad som är en misshandel eller inte då vet inte det amerikanska folket vad som är att alla ska behandlas lika inför lagen. Trumps agerande är det värsta röstfiske som världen har skådat.

Jag hoppas att Svenska folket är så klokt att de aldrig luras in i ett system när det gäller brott som begås. Fy fan för en politiker som ska lägga sig i brottsmål som ska skötas av domstolar. Jag trodde inte Trump skulle vara så djävla dum att han trodde att vi har ett system där Stefan Lövfen skulle vara så dum att han lyssnade på Trump. Låt Trump spela Allan för han begriper inte hur en rättsstat fungerar.

6 kommentarer

  1. Ulf Parde

    Varför tar du inte in de kommentarer jag tidigare lämnat (även om de innehöll viss kritik mot regeringen)?

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Jag har inte tid att kommentera direkt utan det får bli när jag har tid och det är nu. Det har inte alls stt göra med att du är kritisk mot regeringen. Däremot har jag funderat om jag ska sluta kommentera då det kommer så många som inte rör ämnet som jag jag skrivit om och för många är det så många påhopp som man kan åka dit om någon tar det till domstol. Det är främst rasistiska kommentarer och hets mot folkgrupp

  2. Tomas

    Var och en som sett videorna av händelsen ser att denna historia är väldigt märklig.
    Vad det amerikanska folket upprörs över, och med all rätt, är att svenskt rättsväsende helt friar den 19 åring som asap hamnade i bråk med. Detta trots att filmerna visar att han initierade bråket och ofredar asap med sällskap under lång tid.
    Vi bör själva ställa oss frågan hur det står ställt med svenskt rättsystem.
    19 åringen är asylsökande från Iran, är dömd för narkotikabrott, misshandel, snatteri osv. Allt detta har han hunnit med under sina blott 4 år i Sverige.
    Trots det har han inte fått avslag och utvisats. I stället har han rest hem till Iran på semester!? men ska komma tillbaka till rättegången.
    Detta står att läsa i Expressen.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Har inte läst expressen om detta men det är rätt att han är dömd och ska i det här målet höras i rätten. Men även om han här dömd tidigare så får man inte misshandla honom. Det är märkligt tycker jag att inte de skyddsvakter rockaren hade med sig kunde avstyra ett bråk med en enskild person

  3. Tomas sandström

    Så här skriver Leif GW Persdon om händelsen.
    ”Ett par tusen händelser av det här slaget kommer till polisens kännedom varje år och med flertalet av dem – och även med sådana som kan ha varit betydligt värre – är det så att de skrivs av. Om det nu inte hade varit för att ASAP Rocky hamnat på den Svenska Rättvisans Scen.”
    https://www.expressen.se/kronikorer/leif-gw-persson/gw-lat-mig-beskriva-asap-rockys-offer/

    Är vi då alla lika inför lagen i Sverige?

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Jag hörde intervjuven i TV 4 där han tyckte det var en mycket bra utredning och att så borde de vara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.