Tala om en falsk politiker Hanif Bali(M)

Tala om en falsk politiker Hanif Bali(M) Nu när han blivit petat från uppdragen i riksdagens utskott. När han insett konsekvenserna av sitt agerande då ber han Carl Bildt om ursäkt. Den ursäkten tror jag inte ett dugg på som sagt, inte ett dugg. Han har varit i utkanten i många frågor länge så han är säkert medveten om vad han gjorde, trodde nog han skulle få en del med sig.

Då här skriver Omni om detta.
%Ï PETNINGEN AV HANIF BALI M-politikern Hanif Bali ber den före detta stats- och utrikesministern Carl Bildt om ursäkt efter sina kommentarer på Twitter.
Det har riktats hård kritik mot mig från partikamrater och mitt uppsåt har ifrågasatts och det sårar mig självklart djupt , skriver han på Facebook.
Bali fick i dag lämna sina uppdrag som suppleant i riksdagens EU-nämnd och arbetsmarknadsutskott efter beslut i Moderaternas riksdagsgrupp.

I Facebook-inlägget skriver Bali att varje parti själv äger rätten att definiera vilken politisk plattform man vill ge sina företrädare.
Det är mitt ansvar att göra mitt yttersta för att föra debatten på ett sätt som inte leder till att mitt parti tycker att det gör mer skada än nytta , skriver han vidare i inlägget. Slut citat Omni

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>