Bra match av Löven mot Skellefteå

Bra match av Löven mot Skellefteå. Fast nog skulle Löven ha gjort ett mål i andra perioden när man vann skotten med 16-6. Skellefteå hade 31 skott men Canata målvakten som släppte in ett mål i första perioden. Skottstatistiken blev 31-31 men Björklöven hittade inte vägen förbi Skellefteås målvakt. Jag tycker Björklövens målvakt Canata spelade bra vilket också Skellefteås målvakt gjorde.

Det var många spelare i Löven som gjorde fina insatser men det var en taktisk miss som man sällan får skåda genom att plocka ut målvakten när det var 3:12 kvar och då gjorde Skellefteå två mål. Idén måste ha varit att träna på läget men jag tycker det har varit bättre att ta en 1-0 förlust. Det har skapats minst lika bra chans att kvittera med 5 man på isen.Dessutom har det varit rättvisare resultat att förlora med 1-0 i Skellefteå. Spelarna får godkänt och det var roligt att se Hutchings igen som tar skott och spelade med David Lindqvist och Justin Crandall och de tror jag kommer att producera mot sämre lag än Skellefteå när serien börjar. Bra med en publik på över 5000 i Skellefteå