Umeborna får inga skattesänkningar

Umeborna får inga skattesänkningar. Det är helt obegripligt att inte centerpartiet tog med Umeborna i den skattesänkning som ska ske inom stödområde A och B. Hela Umeå utom de som bor i stadskärnan tillhör stödområde B men de får ingen skattesänkning som andra i det stödområdet får. Det är diskriminering av de som bor i Umeå.

Orsaken sägs bero på att det är svårt att hitta dessa men det är en skär lögn. Jag såg att Hans Lindberg hade tagit upp detta i sin blogg. Det är mellan 80 000 och 90000 som bor i centrala Umeå som inte ska ha skattesänkning då centrala Umeå och Teg inte ingår i något stödområde. Jag tycker alla måste hjälpas åt så att även Umeås medborgare får samma skattesänkning som alla andra. Källström som är Centerns talesman i ekonomiska frågor vet mycket väl hur stödområdena går i Umeå. Våra riksdagsmän från länet måste vakna och behandla Umeås befolkning på ett rättvist sätt. Jag tycker förslaget är en käftsmäll mot folk som bor i stödområdet inom Umeå kommun. Media som sägs granska beslutsfattarna sover också.

2 kommentarer

  1. johansson

    Vilka beslutsfattare är det som du tycker att media ska granska och är det helt spikat att det blir som det beskrivs i tidningarna det är väl ändå Sveriges riksdag som skall avgöra saken och då kan ju socialdemokraterna rösta emot förslaget

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Det är media själva med beslutar om allt som har med granskning att göra. Jag har aldrig hört några beslutsfattare uttala sig om detta. Men även en politiker har meddelarfrihet så det hände säkert att någon ger tips om något och den kan vara anonym om den vill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>