De som Trump sparkar tar bladet från mun

De som Trump sparkar tar bladet från mun. Det är inte många dagar sedan president Trump sparkade ut sin säkerhetsrådgivare som han gjort med många andra. Det var ju John Bolton som fick gå men han är en man som ändå törs säga vad han tycker om sin förre arbetsgivare. Jag tycker det är bra att någon som varit i den inre kretsen törs öppna munnen. Bolton har kritiserat Trumps utrikespolitik men även att den nyckfulle Trump bjöd in talibanerna till Camp David. Han trodde inte heller att Trump skulle komma någonstans med förhandlingar med Nordkorea och Iran om kärnvapenfrågan. Om ni som jag alltid läser tycker beskriver så här vad Bolton sagt om sin förre chef.

”TRUMPS TEAM John Bolton som nyligen slutade som nationell säkerhetsrådgivare kritiserade president Donald Trumps utrikespolitik vid ett privat lunchmöte under onsdagen, berättar gäster som bjudits in för Politico.  Han sågade Trump flera gånger utan att säga hans namn, säger en av gästerna som var på plats vid lunchen som arrangerades av den konservativa tankesmedjan Gatestone-institutet, till tidningen.

Bolton ska bland annat sagt att han tycker att Trumps plan på att bjuda in talibanerna till Camp David var en dålig idé, en plan som sedan ställdes in.
Den förre säkerhetsrådgivaren sa att det skulle ha skickat en fruktansvärd signal  och varit respektlöst  gentemot offren för 11 september-attacken. Han sa även att förhandlingarna med Nordkorea och Iran är dömda att misslyckas  och att ingen av länderna kommer ge upp sina försök att skaffa sig kärnvapen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.