Det finns polischefer är kritisk till gängförhandlingarnaå

Det finns polischefer är kritisk till gängförhandlingarna. förhandlingarna. I fredags hoppade Moderaterna först av sedan kom KD som vanlig i rygg på moderaterna och sedan Liberalerna. De har ju varit ens med regeringen om ekonomin och jag vet inte om de kräver hårdare tag eller om man ska ha en lindrade politik.

Det är många med mig som ifrågasätter hur moderaterna hade tänkt att de inte skulle behöva kompromissa. Nu när jag skriver bloggen säger Moderaterna att de trots allt kommer att rösta ja till det program som Socialdemokraterna eller kanske det är regeringen lagt fram. Det är bra att M pudlar och inte förvånande att bli utanför de många åtgärder som nu regeringen lagt fram. Så här skrev Omni tidigare idag.

”SVENSKA BROTTSBEKÄMPNINGEN Region syds tunga polischef Mats Karlsson är skarpt kritisk till de strandade förhandlingarna om gängkriminaliteten. I ett Twitterinlägg skriver han att diskussionerna förvandlades till partipolitik:

Det krävs mer skjutningar och sprängningar och offer för att få politiker att kunna enas om åtgärder verkar det som. Godbitarna sparas kanske till respektive valrörelse? 

En av de som svarat på hans inlägg är Katrin Stjernfeldt Jammeh (S), kommunstyrelsens ordförande i Malmö: Det är så uselt. Mats Karlsson utvecklar sitt resonemang för Kvällsposten. Till tidningen säger han att han är lika besviken på samtliga inblandade och förväntar sig att de försöker komma överens på nytt. Slut citat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.