Vilken skön Lövenseger i går mot MoDo

Vilken skön Lövenseger i går mot MoDo. Det såg lite mörkt ut när pucken tog på en Lävenspelare och totalt ställde den utmärkte målvakten Joe Cannata som verkar trivas som fisken i vattnet. Jag tycker det bra för han gjorde inte ett enda fel under hela matchen. Han var chanslös på båda målen och jag tycker det bra att han fick bli matchens lirare. Det var en bra match med fin ishockey även om det blev tungt ett tag när de fick 0-2. Men det är ett bra ett lag som fungerar och börja spela och MoDo såg tröttare ut.

Då kom de två målen när Fagervall toppade upp med transatlanterna. Vi fick ju se vilken lirare Hutchings är även han blev mållös idag så var det hans pass till 1-2 som vände matchen. När toppning kom klev även ett annat nyförvärv till nämligen försvaren Alexander Deilter fram och fick två frilägen och satte båda och då var segern klar. Jag har nämnt några av spelarna men alla gjorde ett bra lagjobb och då blev också seger och lagets lagkapten hade även ett klockrent stolpskott vilket var ett mer än MoDo. Jag tror det kan gå bra resten av säsongen men det finns flera bra lag och inga segar är vunna i förväg det måste man ha klart för. I vilket fall som helst kommer publiken att komma om man spelar så här bra och jag ska avsluta med en sak som få trodde av mig. Domarna var bra och blåste inte sönder matchen. En bra match i hockeyallsvenskan i A3 arena och fullsatt. Det enda minuset var hur illa MoDos klack betedde sig efter slutsignalen.

4 kommentarer

  1. Kristoffer Grundström

    De betedde sig nog illa dels för besvikelsen av att förlora, men också på sättet som matchen avgjordes på. Har tittat på höjdpunkterna från matchen och han blir faktiskt slashad på deras defensiva blålinje innan Deilert får friläget så ska man skriva onyanserat så borde målet dömts bort och en utvisning istället.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Visst är det trots allt domaren som dömer och nu är det två. Det var också frågetecken för MoDos första mål. Som jag skrev så tycker jag domarna var bra. Men oavsett hur det var ska inte klacken vete sig som de gjorde. De var inte förbannade på domaren utan på Lövenklacken. Det är inte första gången ee betett sig illa. Till om med på en träningsmatch för något år sedan eldade de så brandlarmet gick. Igår var det många vakter som snabbt samlades där runt klacken

  2. Gunnar

    Löven vann helt rättvist. Nu är MoDo uppskrivna och anhängarna väntar vinst varje gång . Några kan inte kontrollera känslorna och då blir det ett tråkigt avslut på en god tillställning.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Tyvärr verkar MoDo haft problem med sin klack länge. Det har vi sett här även tidigare men de har problem även hemma. Ser att du tycker som jag att Löven vann rättvist

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.