Demokratin kan inte fungera i Storbritannien ( dessutom ljuger Johnson)

Demokratin kan inte fungera i Storbritannien. För andra gången har det brittiska parlamentet gått emot Johnsson. Det är ett tilläggsförslag och då kunde inte den avgörande frågan behandlas idag utan kommer senare. Trots att parlamentet rösta för en begäran om mer tid inte tänkt följa det beslut som parlamentet beslutat om.

Det innebär att demokratin inte fungerat men det är inte förvånande gör i land efter land så beter sig högerpartier som om de leder en diktatur och mig skulle det inte förvåna om Sveriges moderater är på samma väg. Nu ger de sig än en gång på de människor som har sämst ekonomi. Det man pratat om är mindre bidrag och det går i de allra flesta fall till de som har det sämst. Däremot vill de göda de mest välbeställda som redan har så mycket pengar att de aldrig hinner höra sig av med dem och bor i egna dyra hus och de låtsas inte om att boende i egna hem är de som har den största subventionen av alla. Det glömmer man bort när man talar om bidrag. Kolla får du se. Jag lägger också in en artikel som handlar om den rävsax som Johnson egentligen satt sig i själv

%Ï OMRÖSTNINGEN I PARLAMENTET Det brittiska parlamentet har röstat ja till ett tilläggsförslag som innebär att brexitprocessen försenas. Förslaget lades fram av den oberoende parlamentarikern Oliver Letwin och godkändes med siffrorna 322 306.

Detta innebär ett stort bakslag för premiärminister Boris Johnson som nu måste be EU att flytta fram brexitdatumet, som i nuläget är 31 oktober. Men Johnsons svar efter omröstningen var tydligt: Han kommer inte att be EU om mer tid.

Godkännandet av tillägget innebär också att det inte blir någon skarp omröstning om Johnsons brexitavtal under lördagskvällen. Enligt Johnson planerar man att hålla den omröstningen under nästa vecka i stället.

HAN LJUGER DESSUTOM.
Dessutom ljuger karln. Han har gått ut med brev i kväll där han sagt att EU inte vill förlänga tiden. Det är en ren och skör lögn för man har sagt precis tvärt om. Med det förtydligandet men de kommer inte att ta iniativ till detta. Gubben kan inte vara prisjämförelse när han skriver så till de engelska ledamöterna i parlamentet och tror att det går hem. Det är så lätt att kontrollera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.