Nästan väntad förlust för Löven men UFC vann

Nästan väntad förlust för Löven men UFC vann. Jag förstår inte varför Löven har så svårt med motståndare som ligger i botten på tabellen och där är man för man vinner för få matcher. Ni har läst min oro över resan i helgen till Södertälje och Almtuna. Jag var säker på att det skulle bli minst en förlust och men mot Södertälje blev det storvinst men då kom förlusten idag. Det var ingen strålande match men Almtuna dödade alla goda chanser. Sedan tycker jag att man släppte fram målskytten för lindrigt. Mot slutet blev det lite press och mycket skott i den köttmuren som Almtuna gjorde och deras målvakt var mycket bra. I och med förlusten idag tappar Löven också serieledningen , men då har man en match mer spelad.

Det är inte lönt att gnälla mera om denna match för förlusten var inte oväntat. Nu på omsdag är det match mot Timrå här i Umeå och det blir en riktig värdemätare om vem som är bäst just nu i serien och tipset återkommer jag till när jag vet vilka spelare som vi kan väntas komma tillbaka. Målvakten Pettersson ska man inte lasta förlusten på men man får inte blotta sig som man gjorde vid deras mål. Vi har två bra målvakter nen på omsdag får vi se hur bra Björklöven är. Som jag skrev tidigare i denna blogg hade Björklöven ingen nyckel för att låsa upp deras försvar och det har behövts lite skott som gick lite högre.

Däremot var det glädjande att UFC tog en seger och denna gång med 3-1. Nu såg jag inte matchen när ishockeyn hade börjat men nu är de kvar i kampen om en plats i en högre serie. Det var dock inget bra fotbollsväder i kväll men det är snart slut på Oktober. Jag hoppas att UFC kommer att få kvala till Superettan för Umeå behöver ett lag i en högre serie.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>