Macron tror jag är helt rätt ute

Macron tror jag är helt rätt ute. Han Frankrikes president gjorde ett utspel när han intervjuades av den brittiska tidningen The Economist. Han sa något som jag tycker alla Natoförespråkare borde fundera över. Han sa att organisationen (Nato) var en organisation som var hjärndöd. Jag tror att det är president Macrons ärliga uppfattning. Jag tycker och tror att många håller på att fundera över detta tack vare eller på grund av USA,s president Donald Trump

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>