Tingsryd borta för Björklöven i kväll

Tingsryd borta för Björklöven i kväll. Tingsryd är inget dåligt lag och ligger före Vita Hästen med 3 poäng. Jag tror man tänker fel om man tror att det är bara dit för att hämta 3 poäng. Spelar man inte bättre än hemma mot Vita Hästen då tror jag hemmasegern är mycket nära. Det enda som var bra i förra matchen var att man gjorde 4 mål i power play. Har men inte gjort detta tror jag det har blivit förlust.

Man gjorde samma fel som mot MoDo att det blir för omständigt innan man kommer till skott och då tar målvakten skotten. Det måste gå snabbare och man måste skymma målvakten mer och vara framför måla och plocka upp returer. Nu när jag lagt ut bloggen ska jag gå ner och tillsammans med några grannar de matchen. Jag ska inte tippa resultatet men som vanligt och som alltid hoppas jag på seger. Såg att laget i stort sett var samma som den senaste matchen förutom att det blir målvaktsbyte och spelar gör då Mattias Pettersson. Han måste ha matchträning om det ordinarie målvakten blir skadad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>