Idag är det hemmamatch för Björklöven

Idag är det hemmamatch för Björklöven. Motståndet det står AIK för. Ett lag som var nära spel i SHL och idag ligger man sist i Allsvenskan. Laget har tappat många spelare och några finns hos Björklöven. Jag är borta idag så det blir inget besök i A3 arena men matchen kommer jag att se på Sportkanalen. Det är inte många matcher jag brukar missa när man spelar hemma. Idag spelar även Emil Lundberg come back efter sin skada och Fagervall möblerar om lite i laget. Om Löven lyckas hålla uppe skärpan bör man vinna men det är skillnad mellan bör och vinst. Jag tycker att man har alltför många gånger spelar sämre mot sämre lag. Visserligen vann man senast mot Vita Hästen men det var ingen seger som övertygar mig. Den matchen blev seger mycket tack vare den femminutersutvisning som Vita Hästen drog på sig med en tackling som man inte får göra. Jag säger som vanligt att jag hoppas på seger men törs inte tippa seger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>