Mycket bra match av Sverige i fotboll

Mycket bra match av Sverige. Man vann hur enkelt som helst mot Rumänien. Tyvärr måste Rumänien som land nekas/portas från alla internationella mästerskap i fotboll. Även i matchen mot Sverige betedde publiken sig som de fascister som de verkar vara. Det kanske inte är så onaturligt att de beter sig som de gör, från en kommunistisk diktatur.

De har länge levt under kommunistiskt förtryck under Sovjet tiden och deras egen diktator Nicolae Ceausescu en kommunistisk diktator och styret sedan 1947. Han styrde med ett svårt förtryck som kommunismen alltid gjort mot folk flertalet. Han den diktatorn styrde mellan 1965 och 1989 när landet blev en demokratisk republik. Vad man ska kalla det är att man beter sig som kommunisterna och fasisterna tidigare har gjort.

Märkligt är att flera länder så har extremhögern vunnit förtroende vilket är ett hot mot allt oliktänkande utom arvet efter nazityskland där vi måste lägga in Sverigedemokraterna även om de gör allt i sin makt att tvätta bort den stämpeln men det kan inte ske eftersom de har sin vagga där. Rumänien bör ställas ute från det internationella samarbetet inom fotbollen så länge de diskriminerar folk på grund av deras hudfärg. Svensk fotboll har en ljus framtid så länge Janne Andersson är förbundskapten.

Så tillbaka till matchen som nog var en av de bättre matcherna på mycket länge. Första halvlek var en av de bättre halvlekarna jag sett och jag har sett många sedan 1958. Sedan spelade man bara hem matchen i andra halvlek och en mycket klar seger borta i Bukarest det är bra gjort och inför ett fullsatt stadion. Hela laget spelade bra och jag vill inte nämna någon enskild spelare då det var lagmaskinen Sverige som tog hem segern och får spela EM slutspelet till sommaren. Det var bra gjort att utse Janne Andersson till förbundskapten efter Erik Hamren. Janne har inte varit rädd för föryngringen av laget och nu är det laget Sverige som vann.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>