Det behövs rätt behandling av Diabetes

Det behövs rätt behandling av Diabetes. Det menar Anders Frid på DN debatt. Så här menar han att vi måste gå. OPINION Personer med typ 2-diabetes löper förhöjd risk att drabbas av hjärt- kärlsjukdom. Men den risken kan helt elimineras med rätt behandling, skriver diabetesforskaren Anders Frid på SvD Debatt.

Han menar därför att riktlinjerna för svensk diabetesvård ska ändras så att alla patienter får blodsockersänkande behandling från start. Han uppmanar också diabetespatienter att kräva behandling som skyddar mot hjärtkärlsjukdomar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>