Svår bortamatch för Björklöven i kväll

Svår bortamatch för Björklöven i kväll. Man möter nämligen Södertälje i Scaniarinken om man inte bytt namn på den. Inga större förändringar i laget i kväll gentemot senast hemma annat än att Alexander Hellström blir 7:e back. Spelar man inte bättre än hemma senast mot Västervik då blir det förlust. Dåliga motståndare då spelar Löven som sämst och Södertälje har inte rosat marknaden i år så jag tycker risken är uppbar att det kan bli en förlust i dag och jag tippar att Södertälje vinner i kväll mot Björklöven. Men jag vill att Björklöven vinner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>